Transnistria vrea independenţă după modelul Kosovo

Click here for my posts in English or go here for you to get more details about INconstantIN!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ministerul Afacerilor Externe al Transnistriei a difuzat astăzi declaraţia în care cere recunoaşterea de urgenţă a statutului regiunii, pornind de la precedentul Kosovo.

„Declararea independenţei Kosovo şi recunoaşterea acesteia au o importanţă pricipială, întrucât aceasta oferă un model nou de soluţionare a conflictelor, bazat pe principiile drepturilor omului şi autodeterminare” se arată în declaraţia MAE al Autoproclamatei Republici Moldoveneşti Nistene.Autorităţile transnitrene se arată convinşi că modelul Kosovo poate fi aplicat tuturor conflictelor ce au aspecte politice, economice şi juridice asemănătoare".

A înnebunit lupul!:D

4 comments:

DORina said...

A'nnebunit lupii:))

Mircea-Gabriel said...

Ce ziceam eu cu scenariul cu Unierea Kosovo cu Albania nu prea mai sunt sigur ca se va intampla. Am ascultat ieri un reportaj unde se spunea ca una din conditiile recunosterii independentei Kosovo-ului de catre occidentali este sa nu se alipeasca în viitor la o alta tara (ghici care o fi, aia :) )

Anonymous said...

Mârlanii !

INconstantIN said...

@ Dorina: Lol!!!

@ Mircea: Eu cred ca tara in cauza e ... Serbia:D! Pai, planul lui vasilica ala finlandez, Martti Ahtisaari parca, exact asta zice, e adevarat.

@ ionsurdu: Asa am zis si eu!