24noi.com, lider glorios al spamosferei din Republica Moldova

M-am bucurat astăzi când am văzut că cineva a ajuns la mine pe blog căutând 24noi.com, un site despre care am vorbit în Spamosfera din Republica Moldova are un nou membru: 24noi.com zicându-mi că măcar aşa mă voi simţi răzbunat pentru acel mail debilizant primit de la spammerii cretini de la 24noi.com


links and searches on INconstantIN 24noi.com mdro.blogspot.comÎntre timp, îmi verificam mail-ul şi ce îmi văd ochii, spammerii agramaţi de la 24noi.com revin cu un nou val de mesaje tâmpite. Ia check out aici:

spam 24noi.com cu iubitica mdro.blogspot.comCred că ştiţi că recent un tip a fost băgat în puşcărie pentru spam, iar în România s-a dat şi prima amedă pentru spam. Cum ar fi ca şi în Republica Moldova să fie sancţionaţi aceşti spammerii cretini de la 24noi.com care nu au măcar bunul simţ să nu comită greşeli, dacă tot spameză în nesimţire:D.

Multă mooye, dragi spammeri cretini de la 24noi.com!

1 comment:

Unknown said...

Eu sunt admin pe acest site 24noi.com merci si de notiune de Cretin poti sami zici nimo daca nu te deranjeaza si verifica si articolul ast aacolo am postat:
2Spamosfera din Republica Moldova are un nou membru: 24noi.com

daca doresti imi poti scrie in privat sau sa ma conteactezi la id-ul de Yahoo nimo_16_nimo
sincer astept!!!