24noi.com, lider glorios al spamosferei din Republica Moldova 2

Urmând cu sfinţenie postulatul marelui Problogger referitor la tratarea cu respect a comentatorilor, îi voi răspunde prin acest post lui nimo, administratorul site-ului 24noi.com, una din multele reţele sociale care au invadat dealurile Internetului moldovenesc

Am vrut iar să le iau pe rând, frumos, una câte una, să îmi argumentez punctul de vedere, exprimat deja în Spamosfera din Republica Moldova are un nou membru: 24noi.com şi 24noi.com, lider glorios al spamosferei din Republica Moldovaconform căruia 24noi.com sunt nişte spammeri ordinari, dar am renunţat atunci când am văzut al doilea comentariu cu

pls ma anunti si pe mine cind publici un nou post dar imi poti scrie in privat ca sa te lamuresc sau u esti un pui de jurnalist care vrea sa faca din Tintzar, Armasar si sa-si creasca audienta pe site.


Nu sunt "pui de jurnalist", am fost pentru câteva luni şi mi-a ajuns, mi-a displăcut (sunt de acord cu Mircea Badea care când zice jurnalist se gândeşte la...:D). Să mă "lămureşti " tu pe mine:))! Las-o-n sânge, vorba lui Viky, marele filozof din Calea Griviţei.

Na, să nu mă înţelegi greşit, poate eşti o persoană educată şi cu bun simţ, deşi mă îndoiesc, dar ca spammer mai ai mult de muncit:)! Nu mă duci pe mine cu faze de genul "domnişoara chiar există, bla-bla-bla". Dă-mi adresa de email a acelei domnişoare care a scris. Îmi zici tu mie că:

domnisoara data:
a scris
Yahoo User Email: ngl_***
Yahoo Password: xxx
la nume : An*** Mih***
Titlu: Buna
Mesaj-ul: Hey people.... etc.
P.S. am folosit *** ca sa nu fie vizibila identitatea persoanei in cauza

Această explicaţie să le-o serveşti celor care folosesc serviciile 24noi.com, o reţea socială din Republica Moldova promovată prin spam Penibil!:)) Hai să scoatem asteriscurile, vrei? Ar fi Angel Mihael, cun un "a" rămas pe dinafară:))! Tare faza cu "am folosit *** ca sa nu fie vizibilă identitatea persoanei in cauza" Nu este! LOL!!! Nu cunosc pe nimeni cu acest nume sau această adresă de mail. Nu ţi se pare normal ca atât timp cât sunt în lista ei de prieteni să o şi cunosc?:)) Un asemenea mesaj-invitaţie primit de pe prieteni.md, cea mai bună reţea socială din Republica Moldova, acolo unde am cont, nu m-ar fi mirat. Bine, mă refeream la idee, nu la conţinut şi formă, administratorii acelui site sunt mult mai elevaţi.

Nu o mai lungesc. Apreciez sincer faptul că eşti la curent cu ceea ce se scrie despre site-ul pe care îl administrezi. Bravo! Dar de aici şi până la a îmi demonstra mie că 24noi.com nu spamează, respectiv că cei care administrează 24noi.com nu sunt nişte spammeri cretini e cale lungă. Nu sunt de ieri pe Internet, mai citesc şi eu pe ici pe colo, dacă vrei îţi dau adresă de bloguri care chiar sunt axate pe postări anti-spamming.

Astea fiind spuse, aştept noul design al site-ului, dacă o să îmi placă, o să scriu un post în care să scriu că îmi place, aşa cum am făcut-o despre prieteni.md, de exemplu.

P.S. Dacă eşti prin Chişinău mâine, ne putem vedea la USM, premiile Blogovăţ, Festivalul Blogului Moldovenesc. Sunt deschis discuţiei, fie ea şi în contradictoriu, îmi păstrez însă dreptul să fiu în continuare cât mai "expresiv lingvistic posibil":D!

2 comments:

Unknown said...

e posibil sa vin mine la Chisinau cum as putea sa dau de tine?

INconstantIN said...

Pai, cum spuneam, de la 11 la 16 voi la USM la "prezentari interesante" si premiile Blogovat. Din pacate, nu am un nr de tel mobil pe MD...