Andrei Gheorghe revine la Realitatea TV cu o nouă emisiune pe perioada campaniei electorale

O păsărică scumpă la arătare, dar deloc scumpă la vorbă (imitarea lexicală a denominării folosită de un şef de stat mi se pare de bun simţ:D) mi-a ciripit suav că Andrei Gheorghe va reveni la Realitatea TV cu o emisiune pe perioada campaniei electorale*.

Se pare că planurile oamenilor lui Vântu s-au schimbat în ceea ce îl priveşte pe Andrei Gheorghe care nu a mai fost "delegat" în Italia. Mai mult, nici Robert Turcescu nu a mai fost trimis, după succesul nebun de prin cantinele luxoase ale Madridului, la "căpşunari":

Emisiunea-emblemă a postului Realitatea TV, „100%“, lansată în urmă cu cinci ani de Robert Turcescu, va fi scoasă din grila de programe.

Oficial, retragerea emisiunii este mascată de numirea lui Turcescu drept manager al viitoarei staţii Realitatea din Spania. O altă vedetă a postului TV, Andrei Gheorghe, va fi managerul postului din Italia. „Relocarea“ celor doi este îmbră cată într-un proiect de amploare al Realităţii, un canal prin satelit pentru românii din Spania şi din Italia. [Evenimentul Zilei, 3 aprilie, 2008]

În timp ce Turcescu a fost băgat în turma care se face de râs la "Feţele Cotidianului", Gheorghe pregăteşte lansarea unei emisiuni de dezbateri la care vor fi invitaţi candidaţii la Primăria Bucureştiului.

Dacă am înţeles eu bine, emisiunea se va baza pe ideea unui ring de box, Gheorghe în rol de arbitru. De Dragotescu nu am auzit că ar fi inclusă în formatul emisiunii.

Este exact genul de emisiune care i se potriveşte de minune lui Andrei Gheorhge, în persoana căruia mii de "Mitici" pricepuţi la fotbal şi la politică îşi văd visul împlinit de "a le-o spune pe cea dreaptă" politicienilor îngâmfaţi:D.

Aşteptăm cu nerăbdare!

* Zvonul respectiv are o mare doză de autenticitate, pentru că vine de la cineva care face parte din stafful unuia dintre candidaţi.

UPDATE: A propos, Telecomanda fara baterii: La Realitatea TV e surplus de analisti


Related posts:

1 comment:

Constantin said...

Abia astept sa-l revad pe Ghorghe. Stiu ca imi voi consuma bateria de la telecomanda dar merita.
Ii dau drumul sa clantzane, apoi ii tai macaroana ca sa imi treaca greatza. Dupa ce imi revin- daca nu o sa ma plictisesc- o voi lua de la inceput:)