Elena Udrea, sincera pe blog: despre decolteu, foame si politica

Dacă ajungeţi să vă verificaţi azi statisticile pe trafic.ro, o să vedeţi un banner cu Elena Udrea prin care se promovează articolul următor: Elena Udrea, sincera pe blog: despre decolteu, foame si politica.


Elena Udrea pare sa se fi indragostit de propriul blog, din moment ce petrece ore intregi in fata calculatorului si sta sa comunice cu internautii pana la 3 dimineata. Ce-i drept si acestia o baga in seama, o flateaza, o aduleaza si o iau la intrebari. Blogul are un trafic de invidiat, fiecare post are sute de comentarii, iar fosta blonda de la Cotroceni scrie si raspunde cu sarg.

Postarile in sine nu sunt extrem de interesante. Doamna Cocos abordeaza in general teme politice de sustinere a presedintelui Basescu si a colegilor din PD-L si de atac la adresa adversarilor din PSD si PNL. Ceea ce este cu adevarat demn de luat in seama este modul in care raspunde prompt la comentariile cititorilor pana la ore tarzii din noapte.


Yeck, ce ieftin e!:)) Mult mai interesante sunt comentariile la acest articol.

2 comments:

Mircea-Gabriel said...

am gasit savuros acest comentariu (mentionez ca nu-s eu autorul, deoarece nu comentez înca (!) art. din ziare) :

"uita-te cine candideaza la primarie . Afaceristi dubiosi, inculti si agramati.

Te astepti ca acesti oameni sa se incurce cu vreo pianista de la Conservator ?

In alta ordine de idei , .....o vezi tu pe vreo comentatoare de ce fel vrei tu de la TV sa fie interesata de vreun profesoras de la Institutul de fizica sau de vreun scriitor .(lista de exemple poate continua )

Cam atit despre ideea de coupling a oficialitatilor si a VIP-urilor.
Baiul mare e altul.Nivelul de trai. Daca s-ar trai decent nimeni nu ar mai da doi bani pe columbofili , prigoniti ,becalisti si alte exemple submediocre dar care in Romania au statut de VIP."

INconstantIN said...

Asta ziceam şi eu, comentariile sunt adevărata savoare a acestui articol:))!