Mi s-a cerut să şterg posturile scandaloase de pe blog sub ameninţarea retragerii titlului de lansarea anului obţinut la Blogovăţ

6 comments:

Anonymous said...

adio;)

INconstantIN said...

Don't cry for me, blogosfera!:))

Anonymous said...

Stii cum e? Daca traiesti prinre comunisti te umpli de la ei de egal intre egali si de autocenzura pentru binele aproapelui:))! Pun pariu ca la anul nu pupi niciun premiu de la Blogovat, asta in cazul in care te accepta sa faci parte din concurs:))! Este prea necuminte si agresiv, si mai si vorbesti urat. Sa iti fie rusine!!!:))

Val

INconstantIN said...

Val, 1. da! 2. da! 3. da!

Asa reactionau si parintii mei in 2004 cand plecam la Chisinau sa urlu "jos comunistii" in PMAN. "Stai acasa, ce sa cauti acolo. Fii cumincior" LOL!!!

Mircea-Gabriel said...

Acum ca basarabean ar fi trebuit sa-ti dai seama ca stilul blogurilor din RM (cel putin din ce am vazut eu) e foarte liric. Foarte multa politica (e si normal de altfel data fiind situatia actuala din RM), chestii identitare (care nu se regasesc în blogurile românesti) si mai ales O DORINTA NEMASURATA de a nu deranja pe nimeni !!! Blogul tau este mult prea românesc (a se citi dâmbovitean) pentru republicomoldoveni :) Gata, te-am adoptat, esti de-al nostru ! :)))

INconstantIN said...

Cred ca aceasta atitudine pacifist-smierita se datoreaza unei mosteniri de comozomi si gene de la miticul ciobanas mioritic:))!!! Intotdeauna am repetat zicerea bolintineana plina de romantism cu "capul plecat...".

In plus, atmosfera din blogosfera moldoveneasca e mult prea plictisitoare, incerc si eu sa o mai trezesc la viata:))!!