În această seară Adrian Mutu se bate cu Marius Lăcătuş and Co., Robert Turcescu, Teo Tranfadir şi Sarah Jessica Parker pentru audienţele TV

Steaua pe gazon, primul episod dintr-un nou serial in care vedeta este Adrian Mutu, un talk-show nou cu personaje vechi si cele mai importante premii ale teatrului romanesc vor lupta, luni seara, sa atraga audiente cat mai mari. Televiziuni in rol principal: Antena 1, Kanal D, Realitatea TV si TVR, in fata carora Pro TV opune rezistenta minima, cu un film de actiune, un buletin de stiri si un serial. [HotNews]

Meciul Stelei e mai interesant, poate, decât derbiul CFR-ului cu Rapidul de ieri. Un pas greşit al roşalbaştrilor, sau, de ce nu, un joc impresionant al concitadinilor CFR-ului ar putea readuce intriga în Liga I.

Kanal D iar mizează pe chestii ieftine. Presupun că aţi obosit şi voi deja de reclama aia nesuferită cu "Il Fenomeno" care, culmea, nici nu se mai închide când îi dai cu clicku' în cap. Mă rog, mi se pare o nouă porcărie, absolut inutilă.

Interesant e că Robert Turcescu, cel care era anunţat la un moment dat că pleacă în Spania pentru coordonarea staţiei Realitatea TV din peninsula iberică (şi Andrei Gheorghe, cu o altă staţie în cealaltă peninsulă plină de români), revine, ajutat de Doru Buscu, Emil Hurezeanu, Mircea Dinescu si Adrian Ursu pentru a realiza „Feţele Cotidianului“ la Realitatea TV, un talk show care va fi difuzat in fiecare luni, intre orele 22.00 si 24.00. Mircea Badea, watch out!

Gala UNITER de la TVR1 e mai mult un lucru de snobism şi, dacă vreţi, cultură generală avansată. La cât de des merg eu la teatru...

ProTV vine, ca de obicei, cu un film de acţiune de când era mamaia fată mare: Intentii ucigase aka Malevolent, 2002.

Prima TV are prostia de reality-show cu românii care pleacă hai-hui după bani lungi - O altă viaţă, Momentul Adevărului cu Teo Trandafir şi idioţii din Trăsniţi în NATO.

La TVR 2 este "istorii din provincie" în D'ale lui Mitică, jurnalul de ştiri şi un film cu vedeta din Sex and the City, Sarah Jessica Parker: Petrecăreţele, Girls Just Want to Have Fun. Cam vechi, din 1985:D!

Eu o să mă uit, în ordine descrescâdă, spre ruşinea mea de boem microbist, la Antena 1, Realitatea şi TVR.

No comments: