A murit Heath Leadger, lista nominalizărilor pentru premiile Oscar şi 2 interpreţi din Republica Moldova participă la Eurovisionul din România

Click here for my posts in English or go here for you to get more details about INconstantIN!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. Heath Leadger, actorul care l-a interpretat pe Ennis Del Mar, homosexualul blond din Brokeback Mountain, rol pentru care a şi fost nominlaizat la premiile Oscar, cel căruia la un moment dat i s-a spus chiar noul Marlon Brando, a decedat ieri la vârsta de doar 28 de ani. Nu se ştie exact cauza decesului, s-a vorbit de drugs şi unii mai scăpătaţi în engleză au crezut că e vorba de droguri. Or, în engleză "drugs" mai înseamnă şi medicamente, în aces caz fiind vorba de somnifere, aşa cum scrie şi New York Times. Aveţi aici trailerul Brokeback Mountain, un film minunat, de altfel, v-o spun eu, un homofob:D. dar şi un video tribute care circulă pe YouTube de azi.






2. A propos de nominalizarea pentru Oscar, iată lista din acest an în care, din păcate nu a încăput şi Cristian Mungiu cu al său "4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile".

3. Revenind pe plaiurile mioritice, am aflat că Inesa Stratulat, o interpretă din Republica Moldova care are voce, dar arată ca vecina mea înainte de a naşte, a fost aleasă din cei 282 de concurenţi la preselecţia pentru Eurovision 2008. Dar, nu în Republica Moldova, cum ar fi fost logic, ci în România. Stratulat şi alţi 23 de "cântăreţi" ahtiaţi după nişte PR, vor evolua în etapa finală a selecţiei naţionale dâmboviţene. Dacă vreţi să ascultaţi cele 24 de piese accesaţi site-ul Gardianului nu al TVR-ului pentru că pe site-ul ziarului respectiv puteţi citi şi câte ceva despre piesă şi cel/cea/cei care o interpretează . Este loc şi de votare pe lista în care îi veţi găsi pe VH2 (cu eternul şi fascinantul Cotabiţă), Nicola (a revenit după divorţul antiproductiv), Nico (asta apare numai la Eurovisionuri în ultimul timp), Ro-Mania (s-au rebrănduit şi arată penibil, pentru că dansează tot în ritm de etno), Paula Seling (pe vremuri cânta bine) şi Cătălin Josan, Megastarul de la Prima TV (prostuţ, dar talentat). Întâmplător sau nu, cei doi republicomoldoveni sunt ultimii în lista celor 24. Discriminare, bre! LOL!

7 comments:

Mircea-Gabriel said...

3. Ei lasa, ca cei din urma vor fi cei dintâi ! :) Josan nu pare a fi prostut ci mai degraba jmeker ... Oricum este foarte tânar pentru a putea spune daca este prostut sau nu (de obicei la baieti de pe la 25 incolo putem spune cu certitudine spre deosebire de fete unde se poate determina cu exactitate înca de la 16 ani !)

INconstantIN said...

Prostut in sensul de copilaros:), iar cu "fetele de la 16 ani" ai fost misogin, chiar dacă ai dreptate:))!

Mircea-Gabriel said...

Am fiost ? Iertare... voiam doar sa zic ca inteligenta emotionala a fetelor se dezvolta mai repede decât a baietilor !

INconstantIN said...

@ Mircea-Gabriel: Eu am inteles, fetel nu si s-au suparat:D

nicolae josan said...

... Despre Catalin a scris mai toata presa din Romania, a dat si f. multe interviuri radio si TV dar inca nimeni nu s-a incumetat sa scrie ca "e prostut". Ba, din contra, se mirau ca-i destul de binecrescut, descurcaret in toate, prea matur pentru varsta lui, si tot asa. Poate stai prost cu sinonimele?...Ca nici "copilaros" Catalin nu merita. E un Blog public totusi.

nicolae josan said...

...Apoi nu strica si putina informatie pentru un "Mare bloghist"."Republicomoldovanul" Catalin participa tocmai cu doua piese in semifinale Eurovizion Romania, prima situandu-se pe locul 4 din 282 participante. Mai multe informatii pe www2.tvr.ro/eurovizion.
Putin respect si masura nu strica niciodata.

INconstantIN said...

@ Nicolae: Prostuţ în sensul şi de "copilăros", repet. Eu l-am văzut la Megastar şi asta a fost impresia pe care mi-a creat-o. Presa din Romania? LOL!
Iar daca citeai mai atent postul, ai fi vazut că eu am vorbit de 2 posibile surse pentru cei interesaţi de mai multe detalii despre Eurovision-ul românesc: TVR şi Site-ul Gardianului, recomandandu-l pe cel de-al doilea.

In plus, finalul postului meu se incheie cu un LOL!!! In engleza asta e Laugh Out Loud!! Se pare că tu nu ştii şi nici nu ai înţeles, dar eu am fost ironic, evident că am văzut că Josan e cu două piese, am vorbit anterior de descalificarea şi retragerea de la Eurovision.

Oricum, se pare că ai vrut să pari deştept, dar nu ţi-a reuşit pentru că linku ăla de mi-l dai tu mie
www2.tvr.ro/eurovizion e de fapt cu "s" în loc de "z" şi arată aşa
http://www2.tvr.ro/eurovision/