Slalom printre participanţii la Blogovăţ, Festivalul Blogului Moldovenesc: Câştigătorii pe categorii văzuţi de INconstantIN

Click here for my posts in English or go here for you to get more details about INconstantIN!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
De la bun început vă previn că nu e cazul să vă gândiţi la un "oarecare" omonim al titlului acestui post legat de un "oarecare" album al unei "oarecare" formaţii din România iubită la nebunie de Consiliul Naţional al Audiovizualului:D.

Azi mi-am îngăduit să încalc principiul "read less, write more" şi am petrecut o bună parte din zi trăgând cu ochiul pe cele 70 de bloguri acceptate pentru Blogovăţ, Festivalul Blogului Moldovenesc.

Am remarcat ca există foarte puţini bloggeri care să posteze zilnic, iar numărul celor care depăşesc o medie de postare 5 articole/zi este echivalentul unei unităţi, adică unul singur, adică eu, adică INconstantIN's Blog. Culmea e că pe unele bloguri nici nu apare bannerul de vot. LOL!!!

Există un grup compact de bloggeri care fac parte din afiliaţii blogului Moldova Creştină, ceea ce nu poate decât bucura un creştin ortodox ca mine, chiar dacă pe blogurile respective mori de plictiseală.

Un grup aparte îl reprezintă cele câteva bloguri rusofone-rusografe toate sub umbrela livejournal.com Iarăşi, boring!

Luând categoriile pe rând, este evident că postul meu Deşi managerii din România nu vor să investească în campanii de marketing pe bloguri, este evident că Internetul revoluţionează campaniile electorale ar trebuie să câştige la categoria Cel mai bun articol de blog. Chiar nu văd vreun contracandidat.

La categoria Blog Media mi-a plăcut Public Policy Watch un blog cu posturi doar în engleză din câte am văzut eu, scrise foarte OK. Singura problemă este că autoarea blogului postează cam rar.

La categoria Blog Foto/Video nu înţeleg în primul rând ce caută Blogul lui Alex Curbet acolo, iar de votat am votat pentru Adrian Hancu Photography

La categora Blog Societate Civilă iarăşi dau de Blogul lui Curbet:)), se pare că nu s-a filtrat cum trebuie înscrierea, mulţi dintre cei înscrişi acolo neavând nicio legătură cu Societatea Civilă. Îmi place sau nu, dar aici votez curaj.net

La categoria Blog Personal nu cred că e cazul să fiu modest: INconstantIN's Blog.

La categoria Blog de specialitate iarăşi dau de Curbet:))!!! Aleg Generatia Zdrobita

Şi, pe final, la categoria Lansarea Anului, bat of corz, INconstantIN's Blog.

E păcat că organizatorii sau juriul Blogovăţ, Festivalul Blogului Moldovenesc nu s-au gândit să includă şi categoria simplă, clară şi de la sine vorbitoare: Cel mai bun blog.

Cam astea ar fi lpreferinţele mele la Blogovăţ, Festivalul Blogului Moldovenesc. Da, să nu uit, eu am votat pe ElectionPlatform alte două bloguri, prietenii INconstantIN's Blog: Vultoor's Blog (care dacă nu aş fi participat eu la acest concurs ar fi meritat din plin să câştige la categoria Cel mai bun blog personal) şi Ion Surdu care cu siguranţă va deveni un blogger de top în blogosfera moldovenească.


3 comments:

Anonymous said...

Mi-a placut si mie Public Policy Watch :).

De un lucru imi pare rau... desi am rugat pe unul din organizatori sa schimbe adresa blog-ului meu in concurs din vultoor.wordpress.com in vultoor.com acest lucru nu s-a intimplat... ee, asta e... las-ca la anu :)

Multumesc de apreciere si iti urez succes in concurs ;) Oricum cred ca vei avea cele mai multe voturi... ramane de luat in considerare parerea juriului. :) Ne mai auzim...

Anonymous said...

:) Acum trebuie sa fac asa ca sa indreptatesc vorba ta de la final :)

INconstantIN said...

@ Vultoor: Nu cred ca voi avea cele mai multe voturi, chiar nu am incurajat lumea sa ma voteze, oricum, eu mizez pe votul juriului:D! Pana la anul ajungi ditamai blogger:), nici nu ai sa bagi in seama Blogovat, deja ai sa te orientezi doar spre RoBlogFest!

@ ionsurdu: Ion, imi pare rau, dar nu ai alta solutie!:D