Revolta filialelor locale ale pincipalelor partide politice din Republica Moldova: agitaţia preelectorală 2009 tot mai intensă, partea a treia

Spuneam în Revolta filialelor locale ale pincipalelor partide politice din Republica Moldova: agitaţia preelectorală 2009 tot mai intensă că este evidentă agitaţia crescândă a actorilor politici din Republica Moldova pe fundalul alegerilor din 2009 în care pe lângă un nou parlament ne vom trezi şi cu un nou preşedinte. Foarte importante în acest context sunt şi mişcările din teritoriu unde filialele sunt antrenate într-un activ proces de renegare a centrului.

După completarea tendinţei cu exemplul filialei din Nisporeni în postul Revolta filialelor locale ale pincipalelor partide politice din Republica Moldova: agitaţia preelectorală 2009 tot mai intensă, partea a doua mai apare 1 exemplu care îmi dă dreptate în observarea fenomenulu de revoltă a filialelor.

Încă un grup de membri ai Partidului Popular Creştin Democrat (PPCD) din Teleneşti anunţă părăsirea formaţiunii în semn de solidaritate faţă de colegii lor care au procedat la fel acum câteva săptămâni şi de protest faţă de lipsa de democraţie din cadrul partidului.

Într-o declaraţie, semnată potrivit autorilor de 48 de persoane, inclusiv un primar şi şase consilieri locali, citată de Info-Prim Neo, semnatarii se declară indignaţi de recentele declaraţii ale conducerii PPCD prin care alţi membri care au părăsit formaţiunea au fost învinuiţi de corupţie.

No comments: