Cenzură pe blogul lui Vlad Cubreacov

Click here for my posts in English!

Nici nu am reuşit să fac un minireview al blogului dlui Vlad Cubreacov, vicepreşedintele PPCD, că am găsit un nou element supriză legat de blogul respectiv.

După ce am sris postul Se umple blogosfera moldovenească de politicieni: după Vlad Filat, a venit rândul lui Vlad Cubreacov am mers şi eu ca un bun creştin ce sunt pentru a îmi împărtăşi trăirile intense legate de apariţia blogului respectiv cu "bloggerul" Vlad Cubreacov. Am ajuns, am postat un comentariu şi un link spre postul în care vorbesc despre lansarea blogului distinsului politician.

Acolo însă am aflat că cenzurarea comentariilor lăsate pe blogul lui Vlad, mai ales cele în care nu se pupă în cur, nu sunt binevenite. Ei, zic, o fi exagerat Paisie, cine ştie ce-o fi zis. Acum, după o raită în Cora, am luat laptoapa în braţe şi ţup pe blogul lui Cubreacov, să văd dacă mi s-a răspuns în vreun fel sau altul. Ca să vezi, linkul înspre postul meu nu mai era. LOL!!!! No comment! Vedeţi mai jos şi un screenshot de pe discuţiile între comentatori şi administratorul acestui blog, care se pare că mai mult scrie decât gândeşte, încercând într-un mod penibil să pară mai politicos decât îi îngăduie neuronii. Şi eu care credeam că libertatea de expresie e o valoare fundamentală a creştin-democraţiei.


P.S. A propos, "iam transmis deja despre doleanţe" în ce limbă e? Şi Strazburg-ul unde se află?

8 comments:

SJ said...

Mdaaa... Chiar fara comentarii. "Casa trebuie mentinuta in curatenie" :)) Super fraza...

INconstantIN said...

Exact, plus si acea "samanta de colb":))!!! P.S. Pentru necunoscatori "colb"="praf":)

Anonymous said...

Pe mine m-a întristat mult toată chestia asta şi iată din ce cauză.
Desigur, ideia aceasta de a intra cu bloguri ale fruntaşilor partidului pe Net e interesantă şi cu siguranţă că s-a copt în mintea ppcd-ilor tineri de la "Flix".
Problema-i alta.
Înţeleg, Roşca, Cubreacov şi Săcăreanu - nu-i mai schimbi - totalitarişti au fost - aşa şi o să moară.
Însă ăştia tineri??!!
De unde atâta îndoctrinare, de unde atâta intoleranţă faţă de o părere diferită - nu de a lor (căci se pare încă nu le au) - ci de "linia generală a partidului" la care sunt afiliaţi?
Când au dovedit să preia toate apucăturile acestea de mentori şi cenzori?
Atât de tineri şi atât de... spălaţi la creier.
Mă îngrozeşte chestia aceasta.
Asta-i viitoare noastră clasă politică?
Mă scuzaţi, fraţilor...

SJ said...

De acord paisie! din pacate :(
Ei, acesti tineri, sunt "vnusiti". Adica ei nici nu-si dau seama cat de manipulati sunt, cat de ... Sigur, unii isi dau seama cat de cat, dar nu vor sa recunoasca cu inima deschisa. Si-mi pare rau. Sunt amagiti cu bani, cu mese bogate, cu "credinta" si "democratie" s.a.m.d. Asta se intampla (se va intampla) pana isi vor da seama de unde rasare soarele.

Totusi, parca-i inteleg de unde atata indoctrinare. E generata de speranta, de incredere (pe alocuri "oarba")...dar...

INconstantIN said...

Paisie, hai sa iti dezvalui un mic secret. Intamplator sau nu, ieri isi lansase blogul un colaborator al Fluxului, nimeni altul decat blogul de pe care am preluat stirea cu lansarea blogului lui Cubreacov. Mi s-a parut un tip ok cu care am avut ce discuta, pana in momentul in care am scris ceea ce cred despre blogul lui Cubreacov si tot PPCD-ul in general...
Mai mult, tinand cont de scaparile de design, am siguranta ca respectivul administrator, adminr si Cezar sunt una si aceeasi persoana.

Ma rog, in toata povestea asta cu Cubreacov eu am mai spui anumite lucruri, vezi acest link http://bmdro.voce.ro/2007
/12/01/76.html

Si pe mine ma sperie acest fanatism stupid, de care am suferit si eu o perioada, dar dupa niste semnale evidente pe care le-am primit din mai multe parti, mi-am dat seama de marea manipulare careia i-am fost supus consistent...

INconstantIN said...

SJ, cred ca ai postat comentariul in acelasi timp cu mine, ca nu il vazusem inainte. Ai perfecta dreptate! Eu ma mir cum de nu au tabarat pe mine hoarda de la Noua Generatie sa ma injure:))!

Mircea-Gabriel said...

Stim cu totii ce e aia colb , chiar daca nu mai foloseste aproape nimeni acest cuvânt ! :) Asta e frumusetea graiului vostru, ne faceti sa ne aducem aminte de cuvinte uitate :)

Pâna ala urma care e faza cu individul asta ? Pe de o parte este aparatorul Mitropoliei Basarabiei, pe de alta parte, istoria rapirii lui si alianta PPCD-ului cu comunistii sunt chestii destul de dubioase ... Nu e de mirare ca nu vrea sa aiba comentarii la blog !

INconstantIN said...

Pai, dintr-o extrema-n alta:))! Sa ii iasa si lui/lor ceva. E cel mai bun exemplu de politica a la Janus, doublefaced:D.